13 березня 2014 р. в нашому навчальному закладі була проведена поетапна атестація у групі 2-К за спеціальністю «кухар, кондитер, пекар».
В рамках атестації учні виконували кваліфікаційні пробні та дипломні роботи, різнорівневі тестові завдання, в яких були включені питання з предметів «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Організація виробництва та обслуговування», «Устаткування підприємств харчування», «Облік, калькуляція та звітність», «Гігієна та санітарія виробництва», «Охорона праці» на присвоєння кваліфікації «кухар 4 розряду».
Рівень підготовки учнів оцінювала атестаційна комісія, сформована з числа кваліфікованих фахівців кулінарного виробництва Православного центру, а також старший майстер Київського вищого професійного училища № 33 Косенко С.В.
За результатами оцінки професійної майстерності, теоретичної підготовки учням було присвоєно 4-й розряд за професією «кухар».
Два святителя – как три святителя | <-- | --> | Атестація у групі № 3-Ш за напрямом – швейне виробництво. |