Поетапна кваліфікаційна атестація за професією «кондитер»

10 березня 2016 року в Монастирському духовно-професійному училищі імені прп. Іоана Дамаскіна була проведена відкрита поетапна атестація у групі 3-К (3 курс) за спеціальністю «кондитер».

В рамках атестації учні виконували кваліфікаційні роботи та готували усні відповіді, в яких були включені питання з предметів «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Організація виробництва та обслуговування», «Устаткування підприємств харчування», «Облік, калькуляція та звітність», «Гігієна та санітарія виробництва», «Охорона праці» на присвоєння кваліфікації «кондитер 3 розряду».

За підсумками іспиту учні показали хороші знання з предметів     професійно-теоретичної підготовки.

Більше фотографій Ви можете побачити у нашій фотогалереї:

<-- -->
Прочитано: 533 раз
Поделиться с друзьями
Популярные статьи:

Отправить комментарий

*