Вручення атестатів випускникам 11-х класів Монастирського духовно-професійного училища на базі ЗОШ №319 ім. Валерія Лобановського м.Києва

28 травня 2016 року в ЗОШ №319 Голосіївського району, імені Валерія Лобановського, відбувся випускний вечір з урочистим врученням атестатів про повну загальну середню освіту.

Зі словами вдячності звернулися випускники до своїх вчителів: «Ось і настав той хвилюючий момент, коли ми прощаємося зі школою. Ми радіємо і в той же час сумуємо, нам не хочеться розлучатися один з одним.

Де б ми не жили, як би не склалася наша доля, ми ніколи Вас не забудемо, дорогі наші вчителі. З почуттям глибокої вдячності ми будемо Вас згадувати, адже вчили нас не тільки основам наук, а й доброті, справедливості, чесності, вчили бути людьми. Від імені всіх випускників прийміть нашу величезну подяку і низький уклін за все, що Ви для нас зробили. Спасибі Вам, дорогі вчителі, за Ваш прекрасний і благородний труд!»

Нехай же Боже благословіння і Покров Пресвятої Богородиці супроводжує вас, дорогі випускники, на життєвому шляху, і Господь не залишає Своєю благодаттю!

<-- -->
Прочитано: 902 раз
Поделиться с друзьями
Популярные статьи:

Отправить комментарий

*