Розпіарюючись на добрих справах, людина затуляє собою Бога — Блаженніший Митрополит Онуфрій (+відео)

0 комментариев | Обсудить
05.02.2019 | Категории: Новини Української Православної Церкви

1

Коли Господь зцілив сліпого, то, за нашими мірками, треба було стати, зробити фотографію з ним, розмістити кудись, щоб усі люди бачили.

Блаженніший Митрополит Онуфрій розповів, що добрі справи потрібно робити так, як це робив Спаситель, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«Коли ми, зробивши якусь добру справу, або, вірніше, Господь через нас зробить добро нашому ближньому, то ми повинні піти в тінь смирення. Зціливши сліпого, Господь, за нашими мірками, повинен був стати, зробити фотографію з ним, розмістити кудись, щоб усі люди бачили, а Господь йому каже: “Віра твоя спасла тебе!”(Лк. 18: 42). Він людську Свою природу прибрав відразу в сторону», — зазначив Предстоятель.

За словами Архіпастиря, «ми не повинні заважати нашому ближньому побачити свого справжнього благодійника — Господа».

«Якщо ми самі себе ховаємо, тоді Господь за це добро, за те, що ми просто послужили Його знаряддям, дає нам нагороду. Але якщо нам поплескали в долоні і похвалили нас, то ми вже отримали нагороду тут, на землі», — підкреслив Його Блаженство.

Блаженніший владика побажав усім сили розуму, створивши добро, відійти вбік.

«Тоді наше життя буде правильним, і Боже благословення буде спочивати над нами, і ми будемо йти тим шляхом, який Господь назвав вузьким, але який веде людину і до щастя, і до радості, і до миру, і до вічного спасіння на Небі у Христі Іісусі Господі нашому», — підсумував він.

Джерело: Офіційний сайт Української Православної Церкви

<-- -->
Прочитано: 846 раз
Поделиться с друзьями
Популярные статьи:

Отправить комментарий

*