Блаженніший Митрополит Онуфрій зустрівся з митрополитом Варсонофієм та священниками Вінницької єпархії

0 комментариев | Обсудить
31.01.2020 | Категории: Новини Української Православної Церкви

1

Предстоятель подякував керуючому Вінницької єпархії та духовенству за мужність і стійкість у питанні вірності канонічному устрою Української Православної Церкви.

29 січня 2020 року Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій у своїй резиденції на території Києво-Печерської Лаври прийняв митрополита Вінницького та Барського Варсонофія разом із хором священників Вінницької єпархії. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Гості з Вінничини привітали Його Блаженство із минулими святами Різдва Христового та Господнього Богоявлення і виконали для Предстоятеля декілька колядок. Митрополит Варсонофій розповів Його Блаженству про життя єпархії за минулий рік та про особливу місію єпархіального хору священників, який протягом святок відвідав усі благочиння Вінницької єпархії і, зокрема, ті парафії, які постраждали внаслідок захоплення храмів прихильниками «ПЦУ».

Блаженніший Митрополит Онуфрій подякував владиці Варсонофію та всім священникам за мужність і стійкість у питанні вірності канонічному устрою Української Православної Церкви, привітав усіх присутніх із різдвяними святами. Шамраю Артему Віталійовичу за заслуги перед Церквою та підтримку єпархій у цей складний час вручив орден преподобного Іова Почаївського І-го ступеню, а усім присутнім — різдвяні подарунки та благословив вінницьких гостей.

Джерело: Офіційний сайт Української Православної Церкви

<-- -->
Прочитано: 687 раз
Поделиться с друзьями
Популярные статьи:

Отправить комментарий

*