Атестація у групі 2-К за спеціальністю «кухар, кондитер, пекар».

0 комментариев | Обсудить
16.03.2014 | Категории: News of the monastery and the monastic spiritual and vocational school

13 березня 2014 р. в нашому навчальному закладі була проведена поетапна атестація у групі 2-К за спеціальністю «кухар, кондитер, пекар».

В рамках атестації учні виконували кваліфікаційні пробні та дипломні роботи, різнорівневі тестові завдання, в яких були включені питання з предметів «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Організація виробництва та обслуговування», «Устаткування підприємств харчування», «Облік, калькуляція та звітність», «Гігієна та санітарія виробництва», «Охорона праці» на присвоєння кваліфікації «кухар 4 розряду».

Рівень підготовки учнів оцінювала атестаційна комісія, сформована з числа кваліфікованих фахівців кулінарного виробництва Православного центру, а також старший майстер Київського вищого професійного училища № 33 Косенко С.В.

За результатами оцінки професійної майстерності, теоретичної підготовки учням було присвоєно 4-й розряд за професією «кухар».

<-- -->
Прочитано: 920 раз
Поделиться с друзьями
Популярные статьи:

Отправить комментарий

*