Атестація в групі 1-К та перевірна робота в групі 2-К за спеціальністю «кухар, кондитер, повар»

0 комментариев | Обсудить
26.05.2014 | Категории: News of the monastery and the monastic spiritual and vocational school

26 червня в нашому навчальному закладі була проведена поетапна атестація у групі 1-К (1 курс) та перевірна робота в групі 2-К (2 курс) за спеціальністю «кухар, кондитер, пекар».

В рамках атестації учні виконували кваліфікаційні пробні роботи та готували усні відповіді, в яких були включені питання з предметів «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Організація виробництва та обслуговування», «Устаткування підприємств харчування», «Облік, калькуляція та звітність», «Гігієна та санітарія виробництва», «Охорона праці» на присвоєння кваліфікації «кухар 3 розряду» для учнів 1 курсу.

Учні 1 курсу готували такі страви:

  • Борщ, суп гороховий, розсольник, суп рисовий, гречаний, пшоняний, вермішелевий;
  • Каша гречана, картопля тушкована з грибами, каша рисова, макарони відварені з грибами, каша пшоняна;
  • Вінегрет, салат з свіжої капусти, салат літній.

Учні 2 курсу готували торти  «Наполеон», «Монастирська ізба», «Шарлотка з полуницями».

За підсумками іспиту учні показали хороші знання з предметів     професійно-теоретичної підготовки.

Більше фотографій Ви можете побачити у нашій фотогалереї:

<-- -->
Прочитано: 1,233 раз
Поделиться с друзьями
Популярные статьи:

Отправить комментарий

*