26 червня в нашому навчальному закладі була проведена поетапна атестація у групі 1-К (1 курс) та перевірна робота в групі 2-К (2 курс) за спеціальністю «кухар, кондитер, пекар».
В рамках атестації учні виконували кваліфікаційні пробні роботи та готували усні відповіді, в яких були включені питання з предметів «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Організація виробництва та обслуговування», «Устаткування підприємств харчування», «Облік, калькуляція та звітність», «Гігієна та санітарія виробництва», «Охорона праці» на присвоєння кваліфікації «кухар 3 розряду» для учнів 1 курсу.
Учні 1 курсу готували такі страви:
- Борщ, суп гороховий, розсольник, суп рисовий, гречаний, пшоняний, вермішелевий;
- Каша гречана, картопля тушкована з грибами, каша рисова, макарони відварені з грибами, каша пшоняна;
- Вінегрет, салат з свіжої капусти, салат літній.
Учні 2 курсу готували торти «Наполеон», «Монастирська ізба», «Шарлотка з полуницями».
За підсумками іспиту учні показали хороші знання з предметів професійно-теоретичної підготовки.
Більше фотографій Ви можете побачити у нашій фотогалереї:
История Храма Христа Спасителя в XX веке | <-- | --> | Поетапна кваліфікаційна атестація в групах 2-Ш та 3-Ш та перевірна робота в групі 1-Ш за спеціальністю «кравець-закрійник» |