2 червня 2016 року в нашому навчальному закладі були проведені поетапні атестації у групах 1-К та 2-К за спеціальністю «кухар».
В рамках атестації учні виконували кваліфікаційні пробні роботи та готували усні відповіді, в яких були включені питання з предметів «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Організація виробництва та обслуговування», «Устаткування підприємств харчування», «Облік, калькуляція та звітність», «Гігієна та санітарія виробництва», «Охорона праці», «Катехізис» на присвоєння кваліфікації «кухар 3 розряду» для учнів 1 курсу.
Учні 1 курсу готували такі страви:
- Суп з фрикадельками, суп гороховий, уха рибна;
- Пюре картопляне, картопля молода відварена, картопля тушкована;
- Пельмені, макарони по-флотськи, гречана каша, каша пшоняна;
- Хек тушкований, капуста тушкована, морква по-корейськи, оселедець під шубою, рулети з баклажанів, зрази з грибами, грінки з бринзою, соус грибний.
Учні 2 курсу на присвоєння кваліфікації «кухар 4 розряду» захищали курсові роботи та готували такі страви:
- Оселедець під шубою, голубці, кисіль;
- Різотто, форшмак, молочний шовковий напій;
- Рулет м’ясний у млинчику, помідори фаршировані, компот.
За підсумками іспиту учні показали хороші знання з предметів професійно-теоретичної підготовки.
Більше фотографій Ви можете побачити у нашій фотогалереї: