Учні Православного центру відвідали швейну фабрику «Воронін»

7 жовтня 2014 року учні спеціальності «кравець, закрійник» відвідали швейну фабрику «Воронін».

Міжнародний концерн «Voronin» — провідне підприємство з пошиття високоякісного одягу, фабрика Voronin входить до числа світових лідерів швейної промисловості. Торгівельна мережа представлена більше ніж 80 фірмовими магазинами в різних країнах — на Україні, в Америці, Європі, Росії, СНД.

Михайло Воронін – найвідоміший український модельєр, якого по праву називають Метром чоловічого костюма. Світове визнання отримав завдяки винаходу унікального макетно-жилетного методу пошиття костюма без примірок! В костюмі від Михайла Вороніна поєднуються класичні традиції, висока якість, модні тренди і динаміка сучасного способу життя.

Покази колекцій бренду Voronin демонструються в більш ніж у 60 країнах світу. Михайло Воронін єдиний кутюр’є – рекордсмен «Книги рекордів Гіннеса».

Під час екскурсії учні ознайомились з новітнім обладнанням швейної промисловості, технологіями пошиття та обробки одягу. Найбільше запам’ятались різноманітні засоби транспортування, розкрій виробів, який проводять на стаціонарних та пересувних розкрійних машинах.

Побувавши на підприємстві, всі отримали масу задоволення та корисної інформації, яку обов’язково використають в подальшому навчанні.

<-- -->
Прочитано: 751 раз
Поделиться с друзьями
Популярные статьи:

Отправить комментарий

*