Нагородження учнів ПЦПМ іменними стипендіями за успіхи у навчанні

7       
        11 травня 2015 року відбулася визначна подія в історії  Православного центру прикладних мистецтв ім. прп. Іоана Дамаскіна. Вдруге за спільним рішенням Правління УАДО та Педагогічної Ради нашого центру учням 3 курсу Смітюху Миколі Степановичу (група 3-С) та Чернушичу Дмитру Олександровичу (група 3-Р) було урочисто вручено сертифікати з присвоєнням іменних стипендій.
       
        «АККО Интернешнл» займається виставковою діяльністю з 1992 року під керівництвом Мельника Ігоря Анатолійовича, якого згодом обрали й Президентом УАДО (Українська Асоціація деревообробки). В даний час «АККО Интернешнл» входить в трійку лідерів виставкового підприємства в Україні.
       
        Щороку компанія проводить більше 15 міжнародних виставкових заходів, більшість з яких являються ведучими виставками в своїх напрямках. Дана компанія тісно співпрацює з центральними органами виконавчої влади й асоціаціями України та Європи. Діяльність колективу «АККО Интернешнл» відмічена Почесними грамотами, дипломами і подяками за високий професіоналізм і плідної співпраці.

Після нагородження було сказано багато теплих слів нашим стипендіатам та висловлено побажання усім іншим учням наснаги та перемоги в наступному навчальному році.

Весь педагогічний колектив висловлює подяку Мельнику Ігорю Анатолійовичу за підтримку і співпрацю з нашим закладом.

Вітаємо наших учнів-стипендіатів й бажаємо їм розвитку, подальшого професійного зростання, творчих успіхів і нових життєвих перемог!

<-- -->
Прочитано: 681 раз
Поделиться с друзьями
Популярные статьи:

Отправить комментарий

*