МОСКВА. В день тезоіменитства Предстоятеля Руської Православної Церкви Блаженніший Митрополит Онуфрій служив в храмі Христа Спасителя

0 комментариев | Обсудить
26.05.2015 | Категории: Новини Української Православної Церкви

1       
        МОСКВА. В день тезоіменитства Предстоятеля Руської Православної Церкви Блаженніший Митрополит Онуфрій служив в храмі Христа Спасителя
       
        24 травня, в Неділю 7-му після Пасхи, святих отців Першого Вселенського Собору та день пам’яті рівноапостольних Мефодія і Кирила, учителів Словенських, Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій служив за Божественною літургією в кафедральному соборному храмі Христа Спасителя м. Москви.
       
        Богослужіння очолив Предстоятель Руської Православної Церкви Святіший Патріарх Московський і всієї Русі Кирил, якому співслужили архієреї та духовенство РПЦ, а також представники інших Помісних Церков.

Під час Літургії Його Святість підніс сугубу молитву за мир в Україні.

По звершенні богослужіння було звершено подячний молебень з молитвами про тезоіменитого Святішого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила, після чого Блаженніший Митрополит Онуфрій, духовенство, представники влади та чисельні віруючі привітали Предстоятеля Руської Православної Церкви з Днем Ангела.

В свою чергу Його Святість звернувся до пастви з первосвятительським словом.

<-- -->
Прочитано: 561 раз
Поделиться с друзьями
Популярные статьи:

Отправить комментарий

*