Православні віруючі хочуть біля Верховної Ради звершити моління про напоумлення депутатів

0 комментариев | Обсудить
17.05.2017 | Категории: Новини Української Православної Церкви

Новина про включення скандальних законопроектів №4128 та №4511 до порядку денного сесії Верховної Ради, яка має відбутися цього тижня у четвер, викликала хвилю обурення серед релігійної спільноти України. У багатьох областях віруючі активно надсилають звернення до своїх народних обранців з вимогою відкликати ці законодавчі ініціативи. Для того, щоб умолити Бога про напоумлення депутатів, вони збираються навіть провести молебень перед вікнами парламенту.

Після того, як скандальні законопроекти Єленського і Тимчука № 4128 та №4511 несподівано опинилися в порядку денному Верховної Ради по всіх регіонах України почався активний збір підписів під зверненнями до депутатів з вимогою не допустити прийняття цих не лише антирелігійних, але й антидержавних законів. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Духовенство і миряни намагаються змусити народних обранців почути думку релігійної частини суспільства й упередити узаконення в Україні дискримінації за релігійною ознакою.

Зокрема, представники парафій і монастирів з різних єпархій УПЦ мають намір зібратися під стінами українського парламенту 18 травня о 9:00, щоб провести молебень про напоумлення народних депутатів.

Віруючі громадяни України переконані, що антицерковні рішення депутатів, які спрямовані на дискримінацію Української Православної Церкви та ескалацію релігійних конфліктів, є не лише особистим моральним вибором народних обранців, за який вони дадуть відповідь на Страшному Суді, але і наводять гнів Божий на країну, керувати якою їм доручено.

Нагадаємо, що восени минулого року віруючі УПЦ з різних куточків України вже збиралися біля стін Верховної Ради, виступаючи проти законопроекту № 4128, який був внесений до порядку денного 6 жовтня на розгляд українського парламенту.

Джерело: Офіційний сайт Української Православної Церкви

<-- -->
Прочитано: 687 раз
Поделиться с друзьями
Популярные статьи:

Отправить комментарий

*