Атестація кулінарів

В нашому навчальному закладі — монастирському духовно — професійному училищу ім. прп. І. Дамаскіна була проведена поетапна атестація»курсу за спеціальністю «кухар, кондитер, пекар».

В рамках атестації учні виконували кваліфікаційні пробні роботи та різнорівневі тестові завдання, в яких були включені питання з предметів «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Організація виробництва та обслуговування», «Устаткування підприємств харчування», «Облік, калькуляція та звітність», «Гігієна та санітарія виробництва», «Охорона праці», тощо.

За підсумками іспиту учні показали хороші знання з предметів професійно — теоретичної підготовки.

1 курс — 3 розряд
2 курс — 4 розряд
3 курс — 5 розряд

<-- -->
Прочитано: 902 раз
Поделиться с друзьями
Популярные статьи:

Отправить комментарий

*