У день пам’яті апостола Іоанна Богослова Блаженніший Митрополит Онуфрій очолив Божественну літургію в Києво-Печерській Лаврі

0 комментариев | Обсудить
09.10.2017 | Категории: Новини Української Православної Церкви

9 жовтня 2017 року, в день пам’яті преставлення апостола та євангеліста Іоанна Богослова, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив Божественну літургію в Іоанно-Богословскому приділі  Успенського собору Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, повідомляє Інформаційно–просвітницький відділ УПЦ.

Його Блаженству співслужили намісник Києво-Печерської обителі митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел та братія монастиря в священному сані.

Свято апостола Іоанна Богослова є престольним для Києво-Печерської Лаври, оскільки один з приділів Успенського собору освячений саме на честь Апостола Любові.

За Літургією була піднесена сугуба молитва про мир в Україні.

Після закінчення богослужіння були проспівані тропар, кондак та величання, а також прочитана молитва святому апостолу Іоанну Богослову, після чого Предстоятель подякував усім за молитви, іменинників привітав з днем ​​небесного покровителя і закликав на всіх Боже благословення.

Нагадаємо, напередодні Блаженніший Митрополит Онуфрій взяв участь у святкових богослужіннях у Троїце-Сергієвій Лаврі.

Джерело: Офіційний сайт Української Православної Церкви

<-- -->
Прочитано: 492 раз
Поделиться с друзьями
Популярные статьи:

Отправить комментарий

*