На початку листопада в Києві відбудеться Всеукраїнська конференція «“Біблійна історія та християнська етика” в освітньому просторі України»

0 комментариев | Обсудить
20.10.2017 | Категории: Новини Української Православної Церкви

3 листопада 2017 року, з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, у Свято-Покровській Голосіївській Пустині столиці відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «“Біблійна історія та християнська етика” в освітньому просторі України». Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Робота в секціях проходитиме за трьома напрямками:

Секція 1. Навчально-методичне забезпечення курсу “Біблійна історія та християнська етика”. Науково-методологічні та практичні проблеми викладання курсу. (Презентації підручників, посібників, навчальних планів, програм, методичних розробок, робочих зошитів з предметів духовно-морального спрямування).
Секція 2. Проблеми підготовки педагогічних кадрів та удосконалення професійної компетентності вчителя курсів духовно-морального спрямування у системі загальної та вищої освіти.
Секція 3. Розвиток системи дошкільного та позашкільного духовно-морального виховання (духовно-просвітницькі центри, гурткова робота; художні, спортивні та музичні об’єднання; недільні школи тощо).

Під час форуму також відбудеться засідання круглого столу на тему: «Створення єдиного інформаційного простору для православних вчителів курсів духовно-морального спрямування. Пропозиції і побажання».

Форма заявки та докладна інформація розміщені на www. rokim.org.ua.

Довідки за телефоном: (044) 255 12 34 т/ф: (044) 280 48 59 (секретар Синодального відділу Ірина Петрівна Ковальчук).

Джерело: Офіційний сайт Української Православної Церкви

<-- -->
Прочитано: 588 раз
Поделиться с друзьями
Популярные статьи:

Отправить комментарий

*