Блаженніший Митрополит Онуфрій привітав з Різдвяними святами дітей-сиріт та їхніх опікунів

0 комментариев | Обсудить
04.01.2018 | Категории: Новини Української Православної Церкви

4 січня 2018 року Блаженніший Митрополит Онуфрій прийняв у своїй резиденції на території Києво-Печерської Лаври вихованців та вихователів чотирьох дитячих будинків сімейного типу. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Його Блаженство поцікавився, як живеться діткам у нових сім’ях, як вони навчаються, дітки і вихователі розповіли Предстоятелю про розпорядок свого життя і навчання, привітали Його Блаженство із прийдешнім святом Різдва Христового.

Блаженніший владика дав діткам настанови щодо їхнього майбутнього життя, привітав із Різдвом Христовим, вручив святкові подарунки і благословив їх.

На зустрічі були присутні єпископ Баришівський Віктор та Валентина Ткаченко, начальник відділу опіки Святошинської районної адміністрації столиці, а також опікуни дітей.

Його Блаженство побажав усім любові, «бо любов робить людину здібною на такий подвиг».

«А вам, діточки, бажаю, щоб ви були вдячні тим, хто вам допомагає в житті, щоб молилися за своїх опікунів, за своїх вихователів, за своїх помічників. Щоб ви росли чесними, працьовитими, добрими. І коли в житті вам зустрінеться людина, яка буде мати потребу у вашій допомозі, щоб ви свою руку простягнули до неї», — сказав Архіпастир.

Пізніше цього ж дня Блаженніший Митрополит Онуфрій відвідав хворих дітей в Національному інституті раку.

Джерело: Офіційний сайт Української Православної Церкви

 

<-- -->
Прочитано: 717 раз
Поделиться с друзьями
Популярные статьи:

Отправить комментарий

*