На Одещині освячено два нові храми УПЦ, на Закарпатті — фундамент церкви (відео)

0 комментариев | Обсудить
03.12.2019 | Категории: Новини Української Православної Церкви

10

1 грудня 2019 року митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел  звершив чин освячення Свято-Різдво-Богородичного храму в  с. Баранове Іванівського району Одеської області, митрополит Хустський і Виноградівський Марк освятив фундамент храму в смт. Тересва Закарпатської області, архієпископ Южненський Діодор звершив освячення храму на честь святого пророка Божого Іллі в с. Світле Лиманського району Одеської області. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-служби єпархій.

1 грудня 2019 року митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел відвідав скит Свято-Архангело-Михайлівського Одеського жіночого монастиря в с. Баранове Іванівського району Одеської області та звершив Велике освячення Свято-Різдво-Богородичного храму в співслужінні духовенства, передає прес-служба Одеської єпархії.

В основу Престолу були покладені святі мощі мучеників, а стіни храму були помазані святим миром і окроплені святою водою. Потім владика звершив Божественну літургію в новоосвяченому храмі.

Під час літургії митрополит Агафангел звершив священицьку хіротонію.

Після богослужіння владика нагородив церковними нагородами і архіпастирськими грамотами благодійників і ктиторов храму.

Джерело: Офіційний сайт Української Православної Церкви

 

<-- -->
Прочитано: 656 раз
Поделиться с друзьями
Популярные статьи:

Отправить комментарий

*