Блаженніший Митрополит Онуфрій зустрівся із сестрами милосердя та вихованцями Марфо-Маріїнської обителі (+відео)

0 комментариев | Обсудить
22.01.2020 | Категории: Новини Української Православної Церкви

1

21 січня 2020 року, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій зустрівся з сестрами Марфо-Маріїнської обителі милосердя і дітьми-сиротами, опікуном яких є духівник сестринства протоієрей Іоанн Горіа. Зустріч відбулась у резиденції Предстоятеля на території Києво-Печерської Лаври. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ. 

На зустрічі були присутні митрополит Житомирський і Новоград-Волинський Никодим та ректор Київських духовних шкіл єпископ Білогородський Сильвестр.

Отець Іоанн Горіа привітав Його Блаженство з Різдвом Христовим, Новим роком та Богоявленням, а також розповів про те, як сестри і діти провели святкові дні. Сестри й вихованці обителі також привітали Предстоятеля зі святами та виконали для нього різдвяні колядки та духовні пісні.

Блаженніший владика подякував гостям з Одеси за привітання та колядки, також привітав їх, побажав міцного здоров’я, наснаги і миру, вручив різдвяні подарунки та благословив усіх.

Після зустрічі діти та сестри з благословіння Блаженнішого Митрополита поїхали в декілька київських дитячих інтернатів та будинків для людей похилого віку, щоб і їх привітати зі святами та роздати святкові подарунки.

У Марфо-Маріїнській обителі несуть послух догляду за хворими і немічними дівчата і жінки, які з часом зможуть прийняти тут і чернечий постриг. Сестринство діє в Києві та Одесі.

Джерело: Офіційний сайт Української Православної Церкви

 

<-- -->
Прочитано: 524 раз
Поделиться с друзьями
Популярные статьи:

Отправить комментарий

*