Ієрархи Помісних Православних Церков вітають Блаженнішого Митрополита Онуфрія з Днем Ангела

0 комментариев | Обсудить
25.06.2020 | Категории: Новини Української Православної Церкви

789

25 червня 2020 року, в день пам’яті преподобного Онуфрія Великого, Предстоятелі та ієрархи Помісних Православних Церков надсилають вітання Блаженнішому Митрополиту Онуфрію з нагоди його Дня тезоіменитства. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ.

Так, Предстоятель Православної Церкви Чеських земель і Словаччини Блаженніший Митрополит Ростислав у своєму вітальному слові зауважив, що Його Блаженство являє собою справжній приклад чернечого подвигу. «Бачачи ваші труди, Господь вас поставив архієреєм і вам же довірив Українську Церкву, яку ви ведете зараз крізь бурхливе море в його спасительні обителі».

Предстоятель Православної Церкви в Америці Блаженніший Архієпископ Вашингтонський, Митрополит всієї Америки і Канади Тихон зауважив: «Ви також намагаєтесь наслідувати свого небесного покровителя в молитві та аскетизмі. Ваша мовчазна молитва та споглядання возноситься серед мас, а Ваша подвижницька праця – старанно пасти вірних Києва та України. Творіть такі добрі справи й надалі, завжди наближаючи себе і людей ближче до нашого Господа! Молячись про Ваше міцне здоров’я і якнайшвидше зникнення епідемії коронавірусу в Україні та в усьому світі, я бажаю Вам в цей святковий день довгих років життя».

Архієпископ Монреальський і Канадський (РПЦЗ) Гавриїл побажав Його Блаженству сугубих сил і кріпості, щоб і надалі нести вручений Господом послух, «адже сьогодні Ваші невпинні труди особливо важливі і необхідні для нашої Церкви, для православної України, для всіх і кожного з нас».

На ім’я Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія продовжують надходити вітання.

Джерело: Офіційний сайт Української Православної Церкви

<-- -->
Прочитано: 444 раз
Поделиться с друзьями
Популярные статьи:

Отправить комментарий

*