Екскурсія у парк-музей «Київська Русь»

8 червня 2014р. на свято Трійці учні Православного центру прикладних мистецтв ім. прп. Іоана Дамаскіна відвідали парк-музей «Київська Русь».

Древній Київ у «Парку Київська Русь» – це єдине і неповторне в історії людства відтворення і будівництво одного з найвідоміших і в той же найбільш загадкового середньовічного міста Східної Європи – Древнього Києва V-XIII століть, столиці великої середньовічної держави – Київська Русь, – у розмірах його історичного центру, відомого як Дитинець (Кремль) Києва або Град Володимира.

Проект здійснюється в історично значущому місці, згаданому в літописах, яке максимально відповідає ландшафту і повторює рослинність Древнього Києва тисячолітньої давності, в Обухівському районі Київської області.

На свято Трійці мешканці Древнього Києва підготували для відвідувачів безліч цікавих розваг.
У парку «Київська Русь» учні Православного центру взяли участь в презентації Першого живого музею коней кращих історичних порід світу від Княжої конюшні Древнього Києва, театралізованому ігровому інтерактивному дійстві – «Ведмежі потіхи», народних іграх та забавах; із захопленням спостерігали за турніром кінних лучників – «Київська дружина».

Учні ПЦПМ мали можливість не тільки побачити яскраві театралізовані постановки і захоплюючі виступи кінного театру, а й могли самі взяти участь в оздобленні середньовічного міста зеленню, стати учасниками слов’янських ігор та конкурсів: боїв на мішках, перетягуванні канату, середньовічних квестах, в народних танцях і хороводах.

У Древньому Києві вони перенеслись у минуле: стріляли з луків, катались на породистих конях із Княжої конюшні, насолодилися атмосферою Середньовіччя цілком.

Всі отримали величезне задоволення від поїздки до Древнього Києва у парку «Київська Русь», де змогли ознайомитися з архітектурою і культурою Києва V-XIII століть та гарно відпочити!

<-- -->
Прочитано: 1 061 раз
Поделиться с друзьями
Популярные статьи:

Отправить комментарий

*